De maand januari staat straks bij ons in het teken van het verzorgen van uw aangifte Omzetbelasting. Onze medewerkers zijn weer druk bezig uw administratie op orde te brengen en de BTW-aangifte te verzorgen. Uiteraard willen wij u ook dit kwartaal weer tijdig en accuraat van dienst zijn.

Om dit allemaal op tijd klaar te krijgen, willen wij u vragen uw stukken zo spoedig mogelijk bij ons aan te leveren. U kunt er wederom op rekenen dat wij alle aangiften op tijd zullen indienen bij de Belastingdienst.

De aanlevering van uw stukken ontvangen wij uiteraard het liefst niet via de alom bekende “schoenendoos” maar volledig digitaal in het boekhoudpakket Snelstart. Wanneer u meer informatie wilt over dit pakket, verwijzen wij u graag naar het item Snelstart op onze website. Mocht u al gebruik maken van Snelstart en meer real-time inzicht willen hebben in uw financiële gegevens, upload dan uw inkoopfacturen dagelijks of wekelijks en werk uw facturatie regelmatig bij. Dan zorgen wij ervoor dat uw administratie up-to-date is.